9.2.2014

Selvinpäin baarissa ja loppuloman fiilikset


Vammanen blogi ei meinannu aluks tehä yhteistyötä, mutta oon niin hyvä että sain sen toimimaa sittenkin!

Perjantaiaamu alkoi kauan kaivatulla kampaajakäynnillä, jossa laitettiin hiuksiin raitaa, värjättiin tyvi ja vähän nipsastiin latvoista pois. Kyllä tuli nätit hiukset!! :) Meni kolme tuntia aikaa ja tietty rahaakin. Mutta kyllähän sitä siitä maksaakin, että ammattilainen ähertää hiuksien kanssa ja itse saa vaan olla. Parasta siinä on öö.. kaikki mutta varsinkin se hiusten pesu ja päähieronta ja niiden ihanien hiustuotteiden tuoksu ja superkaunis olo!

Ois kyllä tehny mieli olla koko päivän vaan ihanasti hiukset laitettuna tekemättä mitään, mutta en malttanut jättää kuitenkaan salia väliin, joten ponnari päähän ja hikoilemaan ja saahan ne hiukset sitten taas itse laitettua kivasti sen jälkeen!

Lomalla onkin saanut treenata paljon sillon ku haluaa ja nukkua ja syödä ja treenata ja nukkua ja syödä jne. Unelmia :)
 

Ihana palvelu kampaajalla kun sain värin vaikuttaessa kupin kuumaa kahvia eteeni :)























Kävin ostamassa supermakeen farkkutakin! Tule jo kevät!!!!!
Haluan heti päästä pitämään, mutta täytyy vielä odottaa lämpimämpiä ilmoja..
Aattelin että ois siistiä ostaa joku sellanen cool kangasmerkki minkä vois ommella tonne takin selkäosaan, katotaan mitä siitä tulee ;)



Olin lauantaina käymässä pitkästä aikaa parissa yökerhossa, itse olin ihan selvinpäin eikä onneks ollut yhtään huono eikä turvonnut/väsynyt olo seuraavana päivänä. Go me! Ei mua huvita vetää alkoholia ihan muuten vaan sen takia koska on viikonloppu ja sillon nyt vaan kuuluu juoda?! Sitten menee ruokavalio ja treenit pilalle kun tulee vedettyä mättöä suuhunsa eikä jaksa urheilla kun ei ole voimia. Oikeastaan tuli aika paljon parempi mieli itsestään kun katseli niitä ylikännisiä ihmisiä, ketkä horjahtelee sua päin ja HUUUTAA TÄYSILLÄ sun korvaan niin lähellä että voi tuntea sylkipisarat ja sen lämpimän viinanhajusen hengityksen ja silmät on puoliksi jo kiinni. Enpä taida taas ihan vähään aikaan mennä ellei tule jotain tosi hyvää syytä. Ja se näyttää kans olevan melko suuri ongelma niille kanssaihmisille jos joku porukasta ei juo alkoholia. Sitten ihmetellään että oletko sä joku absolutisti ja mietitään mielessään että onpa tylsä ihminen kun ei edes juo viinaa vaikka olis ilmaseksikin tarjottu! Huhhuh. Siksi on aina parempi ostaa ittelleen joku alkoholillisen drinkin näköinen juoma ja kilistellä sitä vaan niin kaikilla on parempi mieli. Punanen schweppes + soodavesi on hyvä! 

Tulee vaan sellanen olo, että mitä sitä täällä baarissa oikeen tekee kun mielessä pyörii vaan, että kuinka monta dippiä ja leuanvetoa pystyis ens kerralla tekemään, että meniskö taas oma enkka rikki ja pystyiskö seuraavaks tekemään edes yhden toiston lisää.
Gym is my life <3

Joo mutta en mä ole silti ketään parempi ihminen enkä halua lässyttää täällä kuinka täydellistä ja virheetöntä ja ihanaa mun elämä on (vaikka sitähän se onkin), mutta kaikilla on oma mielikuva omasta täydellisestä elämästä ja tää on mun! :)

P.S. Plussapuolena oli kuitenkin se kun sai oikein laittautua nätiksi ja meikata ja laittaa hiukset kähärälle ja laittaa korvikset korviin ja korkkarit jalkaan <3



Sunnuntain ja harmaan loskakelin kunniaksi kävin hakemassa Ärrältä itselleni puolen vuoden Spotify-kortin. Mun MP3-soitin ei suostunut enää lataamaan itteään (kiitti vaan kun ostin sen about kuukausi sitten), mutta olen kuullut kotona huhua että onhan tää nyt satatuhatta kertaa parempi kuin mikään MP3-soitin?!
Innostuin heti tekemään soittolistat; salille kunnon motivaatiomusaa ja kotiin vähän rauhallisempaa, enkä ois millään malttanut lopettaa kivojen biisien ettimistä!
Nyt vaan pitää hankkia jotkut paremmat kuulokkeet. En tykkää napeista vaan mieluummin pitää olla sellaset kunnon kokoset kuulokkeet jotka peittää koko korvan niin että ei varmasti kuule MITÄÄN MUUTA kuin musiikkia. Oikeenlaisesta musiikista saa ihan superhyvät fiilikset aikaseksi ja harmittaa kun ei oo auton soittimessa sellasta paikkaa johon sais esim kännykän liitettyä, koska autossa musiikin kuunteleminen on ehkä parasta ikinä! Ei mulla muuten riittäiskään kärsivällisyys keskustan liikenteessä ellei ois musiikkia ja tietty jollain pitemmällä matkalla se on kanssa ehdoton!

Nyt nautin mun loman viimeisistä hetkistä. Huomenna töihin taas, kivvaa :)
Adios! 

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti