18.1.2014

Hullu nettitilaaja

Minä rakastan tilata netistä! Ostelen netistä tavaroita hullunkiilto silmissäni ja siitä sekunnista lähtien kun tilaus on tehty, odotan kuumeisesti tuotteiden saapumista kotiin tai postiin. Kaikkein parasta on se kun on jo unohtanut tilanneensa jotain kunnes kotiin tulee ilmoitus, että postiin on saapunut tavaraa noudettavaksi ja sitten voi jännityksellä käydä hakemassa paketin ja yllättyä iloisesti kun avaa sen! :D

Lähiaikoina olen tilannut aika paljon potkunyrkkeilyyn liittyvää kamaa, koska Turusta ei tällä hetkellä löydy kunnon kamppailuvälinekauppaa kun täällä ei ole enää Fightstoreakaan. Käyn itse Kamppailuareenalla jossa on toki oma pieni kauppa, mutta netissä on parempi valikoima ja tuotteet melkein aina halvempia kun tilaa Englannista. Vaikka oishan se tietysti järkevää kun saisi kokeilla tuotetta ennen kuin ostaa sen!
Esim www.badboy-uk.com on saanut rahallista tukea minulta, kuten nyt taasen kun tilasin uudet nyrkkeilyhanskat ja toisen kypärän. Jee! Koska ne saapuu???



Yli varojeni en tietenkään tilaa ja sitäpaitsi mulla on kaikki oikeus käyttää rahaa itseeni, koska en käy bilettämässä enkä polta tai tuhlaile muutenkaan! :) Se mihin rahani suurimmaksi osaksi käytän on ruoka ja bensa (ja asuntokuluja ei tähän lasketa koska ne on itsestäänselvyys), joten - your argument is invalid.
Tilasin myös Ifolorilta about 80 valokuvaa kaikista tämän vuoden kivoista kuvista ja niistä olisi tarkoitus liimailla valokuva-albumin täytteeksi, ehkä sitten lomalla!

Paljon kuvia liimailtavaksi, jipii!


Asiasta hattaraan: Olis siistiä tehdä tilastoa kuinka paljon menee rahaa kuukaudessa ruokaostoksiin ja mitä kaikkea sieltä kaupasta tulee haettua ja kuinka usein.
Siinäpä onkin loistava idea, pitää vaan muistaa ottaa aina kuva ruokakassin sisällöstä!
Mun mielestä on ihana käydä ruokakaupassa ja kotona täyttää jääkaappi pullolleen, sitten olen kaksi päivää tyytyväinen kunnes pitää taas suunnitella ja toteuttaa kauppareissu. Paitsi että mä en kyllä ikinä suunnittele enkä tee kauppalistoja, mikä on todella hassua koska olen muuten erittäin innokas listojen tekijä. Hehe.

Tässä yhden lauantaina ruokaostokset kokonaisuudessaan ja rahaa meni noin 42,60 €.
Me tehdään aina paljon ruokaa kerralla ja mieluiten jotain ihan perusruokaa, jotta siitä riittäisi pariksi päiväksi syömistä. Noista sain aikaan lohilaatikkoa ja seuraavaksi tehdään lasagnea. Hedelmiä ja rahkaa pitää aina olla kun ollaan suuria smoothieiden ystäviä ja muutenkin niitä vedetään välipalaksi. Tänäänkin sain smoothie-aamiaisen ihan sänkyyn asti tuotuna ;) Siinä oli rahkaa, kiiwiä, banaania ja ananasta. Janne=paras.

P.s. Älkää ostako paperikassia. Kahva lähti irti, kassi repes ja ostokset levis lumeen. Nice.
 
Vaikka ostais tosiaan sen jääkaapin pullolleen ja hedelmäkulhot kukkuralleen, niin ne tyhjenee kyllä ihmeen äkkiä kun on kaksi nälkäistä ruokailijaa kotona ja molemmat syödään melko monta kertaa päivässä ;) Mutta ei se haittaa, se on elämää se ja sitten pääsee taas kauppaan ostamaan lisää hyvää syötävää!

Tässä ihana lohilaatikko johon tuli 600g paistettuja kirjolohisuikaleita, 1kg perunasipulisekoitusta, 4dl ruokakermaa + sitruunanmehua, ne sekaisin ja uuniin 200c puoleksitoista tunniksi. Oi nam nam perunat tuli ihan pehmeiksi ja lohi on hyvää.
 



Potkunyrkkeilytreenit sujuu loistavasti ja intoa oppimiseen löytyy kuin pienestä valkoisesta tiikeristä. Taas on kyljet ja reidet aivan mustelmilla potkuista ja nenä kipeänä kun sparrailin parempaani vastaan, mutta siinä oppii kaikkein parhaiten kun joutuu "tosissaan" ottelemaan, puolustautumaan, väistelemään ja lyömään takaisin.
Kyllä musta vielä tulee loistava potkunyrkkeilijä kun tarpeeksi harjoittelen, watch me!

Sunnuntaina 19.1 menen Spartan Sport Centerissä järjestettävään nelituntiseen Bodyweight-seminaariin, jossa leirin sisältönä:

- kehonpaino harjoittelu (bodyweight)
- punnerrukset

- kyykky liikkeet
- keskivartalo pidot
- eläinliikkeet omalla keholla
- pariharjoitteet
- flow harjoitteet
- liikkuvuus harjoitteet
- interval ja kierto harjoitteet Bodyweight liikkeiden kanssa

Leirillä tehdään kehonpainoharjoittelun liikkeitä, joilla kehitetään voimaa, liikkuvuutta ja ketteryyttä. Leirillä opetetaan kilpa kamppailu-urheilijoiden peruskehonpaino harjoitteita joita käytetään fyysisten ominaisuuksien vahvistamiseen. Opit käyttämään omaa kehoasi harjoittelussa, jolloin kehostasi tulee vahvempi ja kestävämpi. (Lainattu Spartan Sport Centerin nettisivuilta hieman muokattuna)

Oooh yeah! Tätä odotan tosi innoissani!!! 

Kerron siitä lisää sunnuntain jälkeen :)

Perjantaina käytiin isolla työporukalla katsomassa meidän omaa ääninäyttelijä Rudirok:ia Linnateatterissa ja syötiin ihanat Tapas-lautaset -> suosittelen todella suuresti molempia sekä esitystä että ruokaa! Show oli megahuikea :)
Ja harmittelen etten ottanut siitä ihanasta lautasesta kuvaa! 

Thanks for the show RudiRok!

Mä lähden nyt treenaamaan ja sen jälkeen on koko ilta vapaata. Ja kun pääsen kotiin, laitan oloasun päälle ja kotitossut jalkaan ja kääriydyn sohvalle peiton alle enkä aio tehdä mitään!
Mä haluan vaan treenata ja treenata, syödä hyvin ja nauttia elämästä :)

/Jenni



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti