2.1.2014

Treenaamiselle omistettu vuosi ;)

Joulu on ohi, vuosikin jo vaihtui ja koska sain jouluaaton riisipuurosta mantelin niin minun vuodestani on tulossa onnekas. Olisi se muutenkin ollut, mutta varsinkin nyt se tulee olemaan oikein erityisen onnekas! Jipii :)

Jouluaattonakin käytiin aamulla treenailemassa ennen kuin lähdettiin joulun viettoon, mies teki voimatreeniänsä ja minä tein alkajaisiksi G.I. Jane-treenin eli aikaa vastaan 100 x burpee-leukaa. Käytännössä siis katsoin kuinka kauan menee 100 x punnerrus + hyppy leuanveto-setissä ja siinä meni about tasan 30 minuuttia. Melko huono aika, mutta tuo oli minun ensimmäinen kerta ja siitä aikaa parannetaan. :)
Tein sen oikeastaan koko ajan kymmenen liikkeen sarjoissa ja sitten pidin pienen ravistelu/hengitystauon, koska voimat alkoi hiipumaan siinä vaiheessa.
Tauko kannattaa tottakai pitää mahdollisimman lyhyenä ja jatkaa sitten heti kun pystyy, koska aikahan kuluu joka hetki ja se aika muuten tuntuu kuluvan himskatin nopeasti!

Kun sain sen tehtyä ja hetken juomatauon jälkeen tein vielä AMRAP (as many rounds as possible) eli ajassa 20 min niin monta kierrosta kuin vain mahdollista suoraan suomeksi sanottuna.
Mun yhteen kierrokseen sisältyi liikkeet 6 x pistoolikyykky molemmilla jaloilla - 8 x punnerrus - 3 x hyppyleuka. Kaikki erittäin hyviä oman kehon painolla tehtäviä perusliikkeitä taas kerran.
Mun mies tekee nykyään pelkästään Calisthenics-treeniä eli fyysistä oman kehon painon avulla harjoitettava voimistelua ja on todella saanut mutkin innostumaan siitä!
Siinä harjoitetaan eritoten oman kehon hallintaa mikä on mulle se juttu, koska voinhan nostaa painoja ja olla vahva, mutta miten hallitsen loppujen lopuksi omaa kehoani?
Mikäli haluatte nähdä ja tietää enemmän mitä se meinaa niin katsokaa vaikka Youtubesta "Bar Brothers" treenivideoita.

Toivottavasti kaikkien uudenvuodenjuhlinnat meni hyvin. Me vietettiin iltaa hotellissa (siinä omassa tietenkin) kahdessa Superior-huoneessa joissa väliovi oli auki,
meillä meni kaikki kivasti ja kyllä oli hyvät yöunet ja aamiaiset ;)

Jos teitte uudenvuodenlupauksia niin toivottavasti terveellisempään elämään liittyviä sellaisia, ja jos lupasitte alkaa jollekin dieetille niin pyydän muistamaan että dieetti on AINA väliaikainen eikä ihmisen kuulu elää dieetillä koko ajan. Tehkää mieluummin lupaus siitä, että rakastatte omaa vartaloanne ja aivojanne niin paljon, että teette terveellisestä syömisestä ja juomisesta elämäntavan!


Dieetti kuulostaa väliaikaiselta ja sitä sen pitäisikin olla, mutta helposti saattaa käydä niin, että sinnittelee nälkäisenä sen jotenkin loppuun asti ja sitten tulee ahmittua tavaraa suuhunsa entistä enemmän ja koko homma valuu kaivoon entistä pahemmin.
Muistakaa, että tämäkään ei tarkoita sitä etteikö koskaan enää saisi syödä mitään herkkuja tai herkullista, tietysti saa kohtuudella! Varsinkin silloin kun ruokailutottumukset on muuten perusterveelliset. Ei se ole rakettitiedettä ja kaikkien sen luulisi tietävän, mutta kaikki eivät sitä silti halua noudattaa. En minäkään aina ole halunnut.
Olen ottanut syömisen kanssa aika rennosti enkä tee siitä mitään stressiä itselleni, mutta katson kyllä millaista ruokaa suuhuni laitan.
Mutta en taatusti aio vastustaa isän tekemiä pizzoja silloin kun hän niitä koko perheelle joskus tekee! Siinähän menisi elämänilo kokonaan :D

Mutta onneksi tämä meidän jouluinen syömisjuhlamme on nyt ohi, kun jotenkin tuli yllättävä makeanhimo kun on joka puolella koko ajan ollut suklaata ja muuta sellaista tarjolla. Taisin saada siitä yliannostuksen, kun nyt ei mikään sellainen edes yhtään houkuta.


Potkunyrkkeily jäi kahden viikon joululomalle ja ensi viikolla 7.1. sitten taas jatketaan innokkaasti. Tilasin kypäränkin netistä kun sitä vaaditaan treeneissä ja nyt odottelen kuumeisesti sen saapumista! Shortsit mitkä tilasin olivat muuten väärän malliset, taisin tilata vahingossa Thainyrkkeilyshortsit tai jotku sellaiset.. Blondiiii..

Tällainen kypärä on tilauksessa ja tulossa!

Ja nyt mun täytyy ryhdistäytyä!!! Nimittäin napsimaan enemmän niitä valokuvia!
Tai sitten jos joku voisi ottaa kuvia musta. Ei vaan ikinä tuu oikein muistettua treenin yhteydessä, että niin joo nythän tästäkin vois ottaa kuvan.
Eihän tästä tule yhtään mitään kun ei kehtaa laittaa uutta tekstiä ilman kuvia :D
Mulla ois kotona järjestelmäkamerakin, mutta siellä se lojuu vaatehuoneessa kun ei sitä muka uskalla ottaa mihinkään mukaan. No mitäs hyötyä siitä siellä vaatehuoneessa on? Jos se jostain syystä menee joskus rikki niin sitten menee ja ostan uuden!
Täytyy siis alkaa hyödyntämään sitä tästä eteenpäin.

Jokainen voi tehdä omasta vuodestaan sellaisen kuin haluaa, minä omistan tämän vuoden treenaamisella ja hyvinvoinnille ja kaikelle kivalle. Toivottavasti tekin teette samoin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti