9.1.2014

Näytä aina niin hyvältä kuin voit!

Nyt absit esille! Abs are made in the kitchen - eli tarvitaan paljon vettä, paljon kasviksia, hedelmiä, marjoja ja lihaa, hieman hyviä rasvoja ja hiilareita sekä tietysti paljon liikuntaa ja vatsalihastreeniä. 
Lemppari välipala/iltapala tällä hetkellä on maustamatonta tai turkkilaista jugurttia kulhon pohjalle ja siihen päälle valinnaisia hedelmiä + pähkinöitä. NAM!
Tänään kävin hakemassa hunajamelonia ja yhdellä hunajamelonilla ruokin itseni sekä miehen ja huomisellekin jäi reilusti paloja jäljelle. Hyvää vastinetta rahoille siis.



Mulla on yksi aika hyvä vatsalihastreeni, jossa sekä suoria että vinoja vatsalihasliikkeitä sillä niitä molempia tarvitaan saadakseen hyvännäköiset vatsalihakset:

- 15 istumaannousua
- 15 in & outs
- 15 linkkuveistä
- 40 sek kyljen nosto (molemmat kyljet)
- 30 sek pito puolelta puolelle
- 30 sek pito potkien
- 30 sek lankku

Tehdään 4-8 kierrosta oman kunnon mukaan. Itse teen tätä yleensä toisen treenin päätteeksi tai joskus myös ihan omana treeninään. Tässä ei ajallisesti mene kauhean kauan, niin siksi teen yleensä aina jotain muuta lisäksi.

Silloin joskus viime keväänä kun tein tätä ihan ensimmäisen kerran niin se oli yhtä tuskaa. Eihän mulla ollut mitään vatsalihaksia, ei yhtä ainoaa varmaan!
Ensimmäinen ja toinen kierros taisivat mennä ihan melkein hyvin, mutta silloin tuntui että neljä kierrosta on mahdoton ja kaukainen tavoite eikä se kidutus lopu ikinä, mutta kyllä se loppui. Ja sen jälkeen vatsalihakset oli todella kipeinä varmaan lähemmäs viikon!
On se ihana huomata, että nyt pystyy tekemään helposti monta kierrosta eikä lihakset tulee enää samalla tavalla kipeäksi (vaikka salaa tykkäänkin siitä tunteesta kun lihakset on treenin jälkeen kipeät, koska silloin tietää ja tuntee että on tehnyt jotain kunnolla).

Ja minähän haluan näyttää hyvältä ympäri vuoden enkä vain kesällä, mutta silmällä pitäen ensi kesän tulevaa valokuvausta pitää olla tottakai extrahyvässä kunnossa, sillä valokuvat säilyvät ikuisesti ja niitä voi sitten vanhempana katsoa ja olla itsestään ylpeä ;)

Näytä aina niin hyvältä kuin voit!


P.s. Mielestäni on myös tärkeää näyttää hyvältä omaa rakasta varten ja jaksaa panostaa omaan ulkonäköönsä vaikkei suhde olisikaan enää niin tuore. Tiedän että mun muru tykkää musta ilman meikkiäkin ja hiukset sekaisin kotona oloasu päällä, mutta itse haluan näyttää hyvältä häntä varten ja tietysti sama menee toisinpäin. On ihanaa kun toinen jakaa samanlaisen elämäntyylin kanssani, niin yhdessä pystytään tsemppaamaan toinen toistamme ja näytetään yhdessä aivan superhyvännäköisiltä! Olisi aika vaikea olla sellaisen ihmisen kanssa ketä ei ymmärtäisi tätä elämää tai makaisi sohvalla herkkuja syöden kaiket päivät.



Olipa ihanaa kun potkunyrkkeily alkoi taas! Se olikin sitten vuoden ainoa tauko tästä lajista. Kypäräkin saapui postista noudettavaksi vihdoin ja se oli juuri sopiva, nyt saa sitten iskuja sadella päähänkin.
Vaikka se saattaa kuulostaa hurjalta ja vaaralliselta sellaisen ihmisen mielestä ketä ei lajia tunne, niin ei se niin vaarallista ole. Ei ainakaan tälläiselle harrastelijalle kun on kaikenmaailman suojatkin päällä (treeneissä aina käsisiteet, säärisuojat, hammassuojat, kypärä ja hanskat) ja minähän yritän kaikin keinon joko väistää tai blokata lyönnit ja potkut. Muidenhan siinä pitää olla varuillaan! ;)

Piti heti autoon päästyä kokeilla kypärää päähän :D


Sain keskiviikkona hiukset laitettua kuntoon ja värjättyä eli nyt olen taas oma itseni eli
Hyper-Platinum-Blondi! Olen muuten huomannut, että aamulla kun lähtee töihin aikaisin niin linnut laulaa ja visertää ja mulle tulee ihan sellanen olo että on kevät. Mun mielestä ei missään nimessä tarvis tulla enää lunta vaan oikeestaan sais jo talvi loppua kokonaan. Kevättä ja talvilomaa odotellessa, mulla on nimittäin enää neljä viikkoa töitä kunnes alkaa viikon talviloma, jee!!! Sen neljä viikkoa jaksaa helposti kun ajattelee että sitten saa viikon nukkua pitkään joka aamu ja ottaa rennosti ja on sitä arvokasta vapaa-aikaa :)

Voinkin käyttää sen vapaa-ajan vaikka asunnonvälittäjien vertailuun ja tutkiskeluun,
sillä olen mahdollisesti myymässä asuntoani keväämmällä. Nyt onkin aika jo muutokselle kun olen asunut ja omistanut tuon valoisan ja tilavan kaksion kolmen vuoden ajan, vaikka olenkin rakastanut ihanaa asuntoani joka on ollut hyvällä alueella (Nättinummessa).
Olen täysin valmis muuttamaan, vaikka silloin kun tuonne muutin niin toivoin ettei enää koskaan tarvitse muuttaa koska muuttaminen on niin kamalaa, mutta onneksi olen jo tainnut sen unohtaa!
Odotan sitä että saa käydä läpi kaikki tavarat koska olen erittäin hyvä heittämään asioita pois ja aionkin pistää ihan kaiken turhan roskikseen tai kierrätykseen sillä en aio viedä uuteen asuntoon mitään ylimääräistä. Samalla saa myös inventoitua että mitä kaikkea tavaraa mulla on asunnon kätköissä mitä en enää muista ja sitten saa yllättyä kun löytää jotain hauskaa tai kivaa!

En malttaisi millään odottaa enää uuteen asuntoon muuttamista, mutta ehkä yritän kuitenkin vielä hillitä itseni ja antaa aikaa täydellisen kodin sekä oman asuntoni hyvän uuden omistajan löytymiselle. Ja luotan kyllä siihen että se täydellinen koti löytyy kun sen aika on. :)
Nyt on jo kaksi asunnonvälittäjää käynyt arvioimassa ja ehdotuksia on myös tullut uusista kivoista kohteista joten eiköhän siitä hyvä tule kun saa ammattilaisen apua. Huomenna tulee vielä yksi ja todennäköisesti otan vertailun vuoksi myös lisääkin niin saa sitten päättää kenen kanssa haluaa alkaa tekemään yhteistyötä kun kuitenkin on isosta ja tärkeästä asiasta kyse.

KYLLÄ KAIKKI JÄRJESTYY PARHAIN PÄIN!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti