10.10.2013

Arki on täällä taas

Kyllä huomaa, että ne vapaat on nyt ohi ja arki astui taas kuvioihin takasin! 
Hetki sitten saavuin töistä kotiin ja sain syötävää nenäni eteen kunnes tajusin, että sitähän sais taas muutaman tunnin päästä herätä ja mennä takasin sinne pelipaikalle. Nice.

Tänään mulla oli lepopäivä urheilusta, mutta heräsin aamuyöllä enkä saanut unta enää ollenkaan niin ajattelin, että saan unta palloon paremmin jos käyn hölkkäämässä pienen lenkin. 
Ulkona oli pilkkopimeetä ja satoi kaatamalla, mut en enää viitsiny kääntyä takas ku olin jo siellä kaikki ulkoiluvaatteet päällä. Vettä tuli suoraa päin naamaa ja kengät kastu läpi heti ekan viiden metrin aikana eikä se lenkki loppujen lopuks niin pitkäkään edes ollut..
Mutta olipas ihanaa palata sen jälkeen lämpimään kotiin ja kuumaan suihkuun ja vielä tieto siitä, että saa mennä takasin sänkyyn nukkumaan peiton alle! Keitin vielä kupillisen glögiä kattilassa ja join sen sängyssä, mmm arjen pieniä iloja. ;)
Ja voin kertoa, että kyllä nukuin superhyvin useamman tunnin sen jälkeen enkä ois malttanut sängystä noustakaan, mutta kun työt kutsui!

En edes ehtiny ottaa mitään kuviakaan ku ei oo ollut tänään aikaa mihinkään, mutta tossa on taas yks känny-peili-photo, jotta on edes jotain katottavaa! ;D



Nyt nukkumaan hetkeksi ja huomenna on taas uusi päivä! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti