10.10.2013

Syntisen hyvää

Söin tänään töissä palasen (pari) suklaata ja se maistui syntisen hyvältä! Ehkä siksi, koska sitä se oikeastaan olikin. Ei sillä, että olettaisin sen aiheuttavan mitään suurta haittaa tai vaikuttavan yhtään mihinkään.. Mutta kun olen halunnut tsempata miestäni ja päättänyt olla omasta tahdostani syömättä mitään herkkuja tai epäterveellisiä ruokia ensi viikon lauantaihin 19.10 asti kun hänkään ei voi. Olishan se aika ilkeetä syödä vieressä jotain mistä toinen voi vain haaveilla, mutta nyt tuli sitten tunnustettua se täällä. Heh :)
Ollaan molemmat oltu nyt jo jonkun aikaa täysin hiilihydraatittomalla ja vähäkalorisella dieetillä jos sitä nyt dieetiksi voi kutsua. Loppupuristuksen jaksaa nyt tuon yhden suklaan voimalla! :D

Muuten kyllä syön mitä vaan jos jotain oikein kovin mieli tekee, kun kuitenkin suurimman osan ajasta ja yleisesti syö perusterveellisesti ja säännöllisesti. 
Se on hyväkin antaa joskus itselleen lupa syödä mitä haluaa, ettei käy niin että jossain vaiheessa tulee eteen oikeen kunnon repsahdus kun ei ole "saanut" syödä jotain ruokaa / herkkua mitä on kovasti halunnut. Kunhan se ei sitten ole jokapäiväistä!! ;)




Tänään kun pääsin töistä, tulin kotiin ottamaan nopeet superboosteri-päikkärit ja sen jälkeen lähdin omiin treeneihini potkunyrkkeilyyn. Siellä me harjoiteltiin molempien jalkojen potkuja tyynyihin ja voi vitsi kun on kivaa kun saa kunnolla voimaa potkuun ja tekniikka alkaa pikkuhiljaa löytymään. Siellä myös venytellään aina kunnolla mikä on mulle erittäin hyvä juttu! Looooove it :)

Sieltä kahville ystävän kanssa ja vielä juoksemaan mäkivetoja. Voi olla että väsyttää tänään hyvin, jipii ja aamulla aikainen herätys! En kuitenkaan jaksa kauheasti innostua perjantaista tai viikonlopusta, koska olen kaikki päivät töissä. 
Ens viikonloppuna onkin sitten eri meiniki!!

P.S. Note to self: Älä ikinä enää missään tapauksessa osta chili-tonnikalaa vaikka se vois kuulostaa herkulliselta ja jos ostat niin älä sitä mee ainakaan suuhus laittamaan! Meinas laatta lentää.

P.P.S. Löysin veljeltä joululahjaksi saadun Bodyshopin Suklaa-huulirasvan, joka on paras! Siis paras. Maistuu ja tuoksuu ihan TOFFEELTA!! NAM <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti