11.10.2013

Pirteä kuin...

Pitikin mennä sanomaan eilen, että nyt saa varmaan unta hyvin kun on väsyttänyt itsensä ulkona juoksemalla. Taisin sitten piristyä siitä niin hirmuisesti, että uni ei tullut ei sitte millään.
Koitin nukkua sängyssä, koitin nukkua sohvalla kunnes päätin koittaa uudestaan sänkyä mut ei. Sitten alkaa tulla paniikki kun katsoo kelloa ja laskee tunteja herätykseen, jonka jälkeen tulee niin suuri vit**us ettei sitten enää varsinkaan pysty nukahtamaan.
Pyörin siis hereillä niin kauan, että viimeiseksi katsoin kelloa 04:50 ja siitä olen nukahtanut muutamiksi minuuteiksi kunnes herätyskello soi. Oli herätessä kuumeinenkin olo, mutta tietysti se voi johtua myös tajuttomasta väsymyksestä. Eipä siinä silti muu auttanut kuin nousta ja lähteä töihin.
Aamupäivän aikana ja tuhannensadan kahvikupillisen jälkeen aloin onneks hieman piristyä, mutta töistä lähtiessä en olis varmaan saanut edes ajaa autoa kun olin niin pihalla ja keskittymiskyky ei varmaan ollut hiukee sillä hetkellä. Ja aivan todellakin nukuin päikkärit kun kotiin pääsin!



Illalla huomattavasti pirteämpänä käytiin training buddyni kanssa vetäsemässä hikeä päälle salilla ja sain siitä videonkin tänne:


Lupasin olla huomenna töissä pirteänä kuin peipponen, joten nyt jotain kuumaa juomaa ja peiton alle nukkumaan. Life is good.. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti