25.10.2013

Hyvä treeni



Meinasin oksentaa eilisessä potkunyrkkeilyssä.
Aloitettiin neljän pisteen kiertoharjoittelulla, joissa jokaisessa aikaa 45 sekuntia ja 10 sekunnin vaihtoajalla siirtyminen seuraavaan.
En laskenut, mutta luulen että jokaista pistettä kierrettiin ehkä kuusi kertaa. Aikaa kului ehkä noin 20 min, vähän yli. 

Ekassa pisteessä kahvakuulan heilautukset ja käytin siinä 16kg kahvakuulaa.
Seuraavassa pisteessä hyppynaru / yleisliike, joka on erittäin nopeasti sykettä nostattava liike:

# hypätään ylös kädet ylhäällä vartalo suorana
# pudottaudutaan nopeasti mahalleen, kädet käy suorana edessä
# hypätään heti ylös ilmaan, kädet suoraksi ylös
# pudottaudutaan nopeasti selinmakuulle, kädet suoraksi taakse
# hypätään ylös ilmaan, kädet suoraksi ylös ja toistetaan uudestaan mahdollisimman nopeasti ja ilman taukoja.

Ja pudottauduttaessa alas, pidetään kuitenkin vartalo tiukkana koko ajan, että ei sinne maahan vaan lösähdetä ihan matona! :D
Kolmannessa pisteessä askelkyykyt, eli askel pitkälle eteen ja toisen jalan polvi käy maassa ja astuu taas pitkälle eteen.
Neljännessä pisteessä valinnaista aeroobista liikettä esim haarahyppyjä ym.
Kahvakuulapiste oli niin raskas, että sai tosissaan painaa pää punasena ja miettiä, että juokseeko vessaan oksentamaan vai en. En juossu.
Sitten venyteltiin ja alettiin potkimaan säkkejä ja treenin lopussa tuli myös tehtyä reilut 300 x vatsalihasta istumaannousuilla, monia kymmeniä punnerruksia ja kyykkyjä kun sai valita vapaavalinnaiset lihaskuntoharjoitteet ;) 
Tavoitteena saada ne vatsalihakset joskus näkyviin, vaikkakin suurin osa työstä hoidetaan keittiössä eli ruokavaliolla on yksi suurimmista merkityksistä vatsalihaksien näkyvyyttä haettaessa.

Nyt seuraavana päivänä on reidet ja hartiat ainakin mukavan kipeinä ja voin kuvitella mitä se kipu tulee olemaan huomenna, kun lihaskipu tuntuu olevan pahimmillaan aina kaksi päivää kovan treenin jälkeen.
Vatsalihakset ei kyllä ole ollut yhtään kipeät. Ainakaan vielä tänään..

Tänään aloitin myös mun uuden saliohjelman, joten DOUBLE PAIN! Mutta oikeesti mun mielestä lihaskipu on sairaalla tavalla ihanaa! Siitä tietää tehneensä kunnolla ja että lihakset kasvaa ja kehittyy.
Ja uusi ohjelma tuntui erittäin hyvältä! Tykkäsin liikkeistä ja aikaa sen tekemiseen meni hieman reilu tunti. Ihan uudella innolla painoin taas menemään :)

Hyvä treeni!


Mun alkoi yhtäkkiä tekemään mieli jotain makeaa, mutta jotain mikä olis vähän järkevämpää ja netistä löysin tietoa raakakakuista. Onkohan joku joskus maistanut tai tehnyt sellaisia?
Niiden idea on, että kakun tekemiseen ei käytetä sokeria, jauhoja eikä hiivaa (ne onkin pahimmat elimistön turvottajat), eikä kakkua paisteta tai kuumenneta millään tavalla.
Haluaisin kovasti koittaa tehdä ja maistaa, että minkä makuinen se sitten on. Täytyy varmaan siis testata ja laittaa tänne sitten kuva + tietoa, että millainen tuli!


Mulla onkin vapaa viikonloppu edessä ja lauantaina tiedossa Halloween-juhlia tyttöjen kanssa, jihuu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti