15.10.2013

Shut up and squat

BOOM mikä jalkatreeni eilen oli!! Peppu ja reidet ihan kipeinä, nam.
 
Jos (JA KUN) haluatte saada kiinteät ja pyöreät pakarat, niin suosittelen tekemään jalkakyykkyjä. Käytännössä siten, että asettaa painot tangon molempiin päihin, tanko niskan taakse yläselän lihasten päälle ja siitä hartioiden levyisessä haara-asennossa alas ihan kuin istuisi tuolille. Hyvin hyvin hyvin tärkeää on pitää selkä suorana koko suorituksen ajan, ettei se pyöristy ja kantapäät pidetään maassa kiinni.
Voi niitä kyykkyjä tehdä tottakai pelkästään omallakin painolla, mutta toistoja saa sillon tehdä aika hitosti enemmän. Eli siksi suosittelen tangolla ja painoilla.

Jalkaprässi on hyvä liike etureisille ja lonkan ojennukset taljassa hyvä liike pakaroille ja takareisille. Jalkatreenit on yleensä melko tuskallisia ja niin pitääkin, mutta tulokset puhuvat puolestaan ja ehkäpä sen voimalla jaksaa vetää täysillä loppuun asti. Kukapa nyt ei haluais täydellisetä peppua?! ;)
 
Kannattaa muistaa lämmitellä jalat hyvin ennen itse suoritusta ettei tuu sitten mitään loukkaantumisia kun alkaa tehdä kunnon sarjoja. Itse hölkkäsin juoksumatolla noin viisi minuuttia kevyellä vauhdilla.

Kyykkäystä kuten se kuuluisi tehdä.

Huomio! Ei tuon näköisiä ihmisiä näy paljoa yleisillä saleilla, joten ei tarvi pelätä salille menemistä siinä uskossa, että siellä kaikki ihmiset on erittäin hyväkuntoisia ja näköisiä ja lihaksikkaita tai että ne kattois sun touhujas nauraen yms. MUTTA ei sustakaan ikinä tule tuon näköistä ellet tee asialle jotain!! Get up and do it! Munkin vartaloni on prosessin alla ja kovalla työllä saa aikaan tuloksia, mutta ei ne hetkessä tule vaan siinä menee aikaa.

Katsotaan minkä näköinen olen vuoden päästä!

Maanantaina kävin taas pitkästä aikaa, tai siis kahteen kuukauteen kampaajalla värjäämässä hiukset ja nyt olen SUPERBLONDI taas kuten yläkuvasta näkyy, jeeeee!!
Ostin sieltä vielä mukaan universumin parhaimman tuoksuista hiuksiin jätettävää hoitoainetta nimeltään Ice Cream ja tuoksuna mango.... Mmmmmm... 

Illalla salin jälkeen kävin äitin ja iskän luona moikkailemassa niitä ja tehtiin vielä pieni koirailtalenkki, minä hölkkäsin ja he kävelivät reippaasti vieressä. Ihana perhe. <3

Sormi saa tulla kurkkaamaan jos se haluaa..


Loppuun vielä yksi asia.
Mulla on yliluonnollinen sisäinen kello. Olin laittanut illalla nukkumaan mennessäni herätyksen soimaan klo 5:20. Heräsin yöllä ja olin tarkastamassa kännykästä että kuinka paljon olis aikaa nukkua vielä, mutta tapahtui jotain mitä ei ole koskaan tapahtunut. Akku oli loppunut ja KÄNNYKKÄNI OLI MENNYT KIINNI! Paniikissa nousin sängystä ylös ja juoksin eteiseen katsomaan seinäkellosta ajan ja mitä se näytti. No se näytti ajan olevan 5:19! :D 
Kaikki varmaan tietää sen paniikin kun luulee, että kello on jo vaikka mitä ja on nukkunut liian kauan..? Mutta onneksi olin just oikeessa ajassa. Voi olla että se herätys olisi toiminut vaikka puhelin ei oliskaan ollut päällä, mutta en olisi halunnut ottaa riskiä ja myöhästyä töistä.

 
Nyt kuumaa glögiä ja sohvalla palautumista potkunyrkkeilytreeneistä. En tiedä jos yks hullu mies haluaa käydä vielä tänään yöllä juoksemassa mäkivetoja, kun jotain sellasta se aikasemmin höpisi, mutta katotaan. Ehkä se olis jo unohtanu.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti