20.10.2013

R.I.P. Diet

Vihdoinkin se päivä koitti kun saa syödä mitä ikinä haluaa! Söin aamupalaksi kebabia ja join kokista. Ostin varmuuden vuoksi muffinsejakin, mutta ne on vielä toistaiseksi jäänyt syömättä. Nyt maha on niiin täynnä että halkeen. :) 

Kehätytöt lavalla ja jännitys yleisössä kasvaa!


Kaikki kulminoitui eiliseen otteluun Caribialla, jonka vuoksi on treenattu ja noudatettu erikoisruokavaliota ja oltu juhlimatta ym. Kuulostaa siltä, että olisin itse siellä ollut ottelemassa, mutta ehei. Olin kannustamassa mun miestä, jolla oli siellä vapaaottelumatsi. Matsi päättyi tulokseen: Ei ottelua, kehän ulkopuolella tapahtuneen loukkaantumisen takia.
Harmittihan se hetken aikaa (ainakin itse ottelijaa), mutta onneksi kukaan ei lannistunut siitä ollenkaan, vaan lähdettiin illalla ulos juhlimaan niinkuin oli tarkoituskin.
Viralliset jatkot oli Apollossa ja sinnehän me kaikki sitten mentiinkin. Oli todella kivaa lähteä pitkästä aikaa juhlimaan ja LAITTAUTUA oikein kunnolla! Kyllä mä muutenkin arkisinkin laittaudun nätiksi, mutta se on erilaista kuin oikein kunnon laittautuminen illanviettoa varten. Yleensä tulee urheiltua paljon ja luonnollisesti käytyä suihkussa aina sen jälkeen niin ei oo järkeä laittaa hiuksia ja meikata ym kun sitten pian jo menee nukkumaan ja seuraavana päivänä taas urheilemaan.

Kynnet mustaksi ja ilta voi alkaa!

Mun viikko on ollut niin kiireinen! Joka päivä töitä ja treenit tai sali ja paljon kaikkea muuta, mutta se kiire on ollut ihan mukavaa kiirettä. Olen vaan huomannut, että työajat häiritsee mun salitreenejä pahasti kun yrittää sovittaa niitä niin, että pääsisin salikaverini kanssa sinne yhdessä. Pitäis varmaan mennä kuntosalille töihin niin ongelma korjaantuis sillä! ;) Joka päivä on kuitenkin tullut tehtyä aina joku treeni / liikuntaa paitsi lauantaina ja tänään kun tänään en aio tehdä yhtään mitään! Makaan vaan sohvalla ja katon telkkaria, unelmaa.

Tästä seuraavaksi palaan normaaliin terveelliseen ruokavalioon, johon siis kyllä kuuluu hyvät hiilarit ja rasvat, proteiinit, kasvikset, hedelmät. 
Nyt kun saa herkutella ja luvan kanssa syödä mitä ikinä haluaa, niin huomaan että ei mun teekkään mieli syödä kilokaupalla karkkeja, sipsejä, pizzaa, hampurilaisia tai mitä kaikkee sitä voiskaan syödä. Silloin kun niit ei saa syödä niin niitä tekee mieli aivan älyttömästi, mutta niinhän se on että sitä haluaa eniten mitä ei voi saada. Siksi ei mielestäni kannatakaan kieltää itseltään mitään jos ei ole pakko, vaan jos tekee mieli joskus vaikka suklaata niin mene ja ota se yksi suklaanpala. Sitten se himo katoaa ja voi taas jatkaa eteenpäin. Ei se terveellinen ruokavalio siihen koskaan kaadu, ellei sitten rupea päivittäin ahmimaan! Heh.



Nyt otan kaiken irti tästä sunnuntai-illasta, kunnes huomenna paluu arkeen ja tulevaan työviikkoon ja tehokkaisiin tuleviin treeneihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti